Dagens pass!

Red på banan idag igen.. 
REd som sagt på banan igen men har slarvat bort två brodd så kan inte rida ut.. Men fick låna brodd av Madde som också har sina hästar i stallet där vart vi håller hus :) 
Det var inte planerat men red då hon ville se hur hennes Nordis vart när han red med andra hästar! Mida var betydligt mycket lungnare idag än vad hon brukar vara när vi rider..! 
 
Men myror i brallan hade hon iallfall.. Det var en lös hund som sprang runt.. En hund som kom från ingenstans ungefär! Och jag skritta på som vanligt med halvt långa tyglar och helt plötsligt bara sticker hon! Men lyckas lunga ner henne! :) 
Hon var stark i den lilla galopp vi gjorde! Men lyckas endå hålla in henne! Första gången vi skulle galloppera efter att madde hade sluta rida(Skulle bara ta en galopp sträcka för att känna på henne i båda varven..) och då gör hästen ett bock språng.. Hästen var tydligen lite sprallig idag.. hehehe
 
Skor att rekomendera men endå inte när man rider ute på vintern är P.orginal stövlarna! För inte alls när jag hade dom i stgbyglarna annars fryser jag efter tio minuter med vanliga ridskorna.. Och stöd fick jag också på köpet! Dock så är dom inte dom lättaste att trampa ner häalrna med.. :P
(lånad från google)

Kommentarer
Tussie & London - med drömmen att rida SM

Var gärna med i veckans blogg!

http://londonryttaren.se/2013/january/veckans-blogg.html#comment

2013-01-08 ⎪ 16:35:47
http://londonryttaren.se



↓ Ditt namn ↓

↓ Din epost ↓

↓ Din blogg ↓

↓ Din kommentar ↓

 
Trackback